СПА ЦЕНТЪР

Възстановителният център на хотела е малък, но чист и комфортен. Идеалното място където пълноценно да се насладите на сауна, парна баня и джакузи. Вместимостта им е за 4-5 човека и ви осигурява нужното уединение за вашата пълна релаксация.Хотелът разполага и с масажно студио където след предварително записване може да се насладите на класически, антицилулитен масаж, рефлектотерапия или аромотерапия според вкуса си.

Възстановителният център на хотел „Дафовска“ е вашето убежище за пълноценна почивка и релаксация. Макар и малък по размер, той е уютен, чист и комфортен, предлагайки ви идеалното място да се отпуснете и да се заредите с енергия. Насладете се на благотворното въздействие на сауната, парната баня и джакузито. Всяко от тях е с вместимост до 4-5 човека, осигурявайки ви нужното уединение за пълна релаксация. В масажното студио на хотел „Дафовска“ можете да се насладите на професионален масаж, съобразен с вашите нужди и предпочитания. Предлагаме класически масаж, антицелулитен масаж, рефлексотерапия и ароматерапия.

WI-FI
МАСАЖИ
30 МЕСТА
РЕЛАКС И УЮТ
ГЛЕДКА

ЗА СПА ЦЕНТЪРА НИ

РЕЛАКС

Отпускане след дълъг ден! Насладете се на сауна, парна баня или джакузи, за да се отпуснете и да се заредите с енергия. Подобряване на здравословното състояние! Редовните посещения в сауна, парна баня и джакузи могат да подобрят кръвообращението, да детоксикират организма и да стимулират имунната система. Масажът е чудесен начин да се отпуснете, да намалите стреса и да подобрите настроението си.

МАСАЖИ

Грижа за тялото! Антицелулитният масаж може да ви помогне да се справите с целулита, да стимулирате метаболизма и да стягате кожата. Подарете си удоволствие! Поглезете се с масаж, съобразен с вашите нужди и предпочитания. Удоволствието ви е гарантирано! Здравето ви е в ръцете на опитни и квалифицирани масажисти, които ще се погрижат за вас с внимание и професионализъм.

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА БОГАТА ПРИРОДА В ПЛАНИНАТА ОТСЯДАЙКИ ПРИ НАС

НАПРАВЕТЕ ВАШАТА РЕЗЕРВАЦИЯ СЕГА! 

РЕЗЕРВИРАЙ