ЗИМА В ПАМПОРОВО

Пампорово е не само известен ски курорт, но и прекрасна дестинация за лятна почивка. Разположено в сърцето на Родопите, Пампорово предлага на своите посетители чист въздух, спиращи дъха гледки и множество възможности за спорт и забавления.

ЗИМАТА В ПАМПОРОВО

Разположен е във вътрешността на Родопите на 1650 м надморска височина, в подножието на връх Снежанка. Намира се в Община Смолян и Община Чепеларе на около 260 км от София, 85 км южно от Пловдив, 15 км северно от Смолян и 10 км южно от Чепеларе. Климатът в района на Пампорово се отличава с мека зима, в която има над 100 слънчеви дни. Курортът се нарежда на първо място по слънчеви дни сред всички планински курорти в България. Средната годишна температура е 5.5°С.

Пампорово е емблематичен български курорт, чието име е синоним на ски приключения и зимни забавления. Разположен в сърцето на Родопите, Пампорово е магнит за скиори и сноубордисти от цял ​​свят, предлагайки перфектни условия за зимни спортове. Пампорово се гордее с 26 ски писти с различна трудност, подходящи както за начинаещи, така и за опитни скиори. Общата им дължина надхвърля 37 км, а най-дългата писта е с дължина 3.5 км.

Пампорово предлага 7 леки писти, идеални за първите ви стъпки в ски спорта. 13 писти със средна трудност ще ви осигурят предизвикателства, без да ви претоварват. 6 писти с висока трудност ще тестват вашите умения и ще ви донесат истинско удоволствие. С дължина 3.5 км, писта "Ястребец" е истинско предизвикателство за опитните скиори. Отделена ски зона с пологи писти и лифт е идеалното място за най-малките да се забавляват и да се учат да карат ски.

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА БОГАТА ПРИРОДА В ПЛАНИНАТА ОТСЯДАЙКИ ПРИ НАС

НАПРАВЕТЕ ВАШАТА РЕЗЕРВАЦИЯ СЕГА! 

РЕЗЕРВИРАЙ