ЛОБИ БАР

Лоби барът се намира във фоаето на хотела, до самата рецепция и предлага богат асортимент от алкохолни, безалкохолни и топли напитки. На удобната мека мебел може да се насладите на развлекателни игри със семейството, на приятелски разговори с питие или чаша ароматен чай или просто да погледате телевизия. Атмосферата е неповторима- непретенциозна комбинация от семеен уют, примесен с олимпийска слава.

Лоби барът на хотел „Дафовска“ е идеалното място да се отпуснете след дълъг ден, да се насладите на вкусни напитки и да се забавлявате с приятели или семейство. Разположен във фоаето на хотела, до самата рецепция, лоби барът е леснодостъпен и приветлив. В лоби бара ще откриете богат асортимент от алкохолни и безалкохолни напитки, както и топли напитки, като кафе, чай и шоколад. Независимо дали предпочитате класически коктейл, освежаваща безалкохолна напитка или топла чаша чай, в лоби бара ще откриете нещо по ваш вкус. 

WI-FI
ВИНА
73 МЕСТА
ТЕЛЕВИЗИЯ
ГЛЕДКА

ЗА ЛОБИ БАРА

АТМОСФЕРА

Лоби барът е обзаведен с удобна мека мебел, която ви кани да се отпуснете и да се насладите на приятна атмосфера. Непретенциозният дизайн съчетава семеен уют с елементи, напомнящи за олимпийската слава на Екатерина Дафовска. По стените и на рецепция можете да видите част от спортните награди и медали на олимпийската и европейска шампионка по биатлон.

МЯСТО ЗА ЗАБАВЛЕНИЯ

В лоби бара можете да се насладите на развлекателни игри със семейството, да проведете приятелски разговори с питие или чаша ароматен чай или просто да се отпуснете и да погледате телевизия. Лоби барът на хотел "Дафовска" е идеалното място за отпускане след дълъг ден: Насладете се на вкусна напитка и се отпуснете в уютната атмосфера на лоби бара. Играйте игри, разговаряйте и се наслаждавайте на компанията си.

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА БОГАТА ПРИРОДА В ПЛАНИНАТА ОТСЯДАЙКИ ПРИ НАС

НАПРАВЕТЕ ВАШАТА РЕЗЕРВАЦИЯ СЕГА! 

РЕЗЕРВИРАЙ