РЕСТОРАНТ

Ресторант „Дафовска“ е оазис на вкуса и уюта, където се преплитат класическа атмосфера с модерни щрихи. 55-те места в ресторанта са разположени така, че да ви осигурят както спокойствие за уединена вечеря, така и възможност за общуване с приятели и близки.

През летните месеци се насладете на вкусна храна и чаша вино на просторната тераса на ресторанта. От там се разкрива спираща дъха гледка към планината, която ще допълни по неповторим начин вашето гастрономическо преживяване. Независимо дали търсите място за бърза закуска, обяд с приятели или романтична вечеря, ресторант „Дафовска“ е идеалният избор. Менюто на ресторант „Дафовска“ е съобразено с вкуса на всеки гост. Предлагаме както традиционни български ястия, така и интернационални специалитети.

За любителите на вегетарианската кухня сме предвидили специално селекция от вкусни и питателни ястия. Не забравяйте да опитате и десертите ни, приготвени по домашни рецепти. 

WI-FI
ТЕЛЕФОН
55 МЕСТА
КАБЕЛНА + TV
ГЛЕДКА

НАШИЯТ РЕСТОРАНТ

МЕНЮ

Менюто на ресторант "Дафовска" е съобразено с вкуса на всеки гост. Предлагаме както традиционни български ястия, така и интернационални специалитети. За любителите на вегетарианската кухня сме предвидили специално селекция от вкусни и питателни ястия. Не забравяйте да опитате и десертите ни, приготвени по домашни рецепти.

ЗА НАШИЯ РЕСТОРАНТ

Към вашата храна можете да добавите и чаша вино от богатата ни винена листа. Предлагаме както български, така и чуждестранни вина, подбрани с внимание от нашия сомелиер. Екипът ни от професионалисти ще се погрижи за вашето удоволствие от всяка минута, прекарана при нас. Ще ви посрещнем с усмивка!

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА БОГАТА ПРИРОДА В ПЛАНИНАТА ОТСЯДАЙКИ ПРИ НАС

НАПРАВЕТЕ ВАШАТА РЕЗЕРВАЦИЯ СЕГА! 

РЕЗЕРВИРАЙ